anmälan entreprenörsdagen 2018

Välkommen till Åtvidabergs Entreprenörsdag 2018!
 
Årets tema är ”Trender som förändrar framtidens företagande” med Peter Siljerud som gästföreläsare. Läs mer om programmet i inbjudan. Där hittar ni även tider och platser.
 
 
Dag och kvällsaktivitet
 
Dagen består av två delar: dels dagsaktiviteten med lunch, föreläsningar och workshop och dels en trevlig kväll med mat, underhållning, bar och DJ fram till kl. 01.
 
Vi har förstått att flera företag kommer att delta med både ledning och nyckelpersoner på dagsaktiviteterna, dels för informationen, kunskaperna och aha-upplevelserna och dels för delaktigheten den tillför, detta rekommenderar vi varmt.
 
Kvällen är kanske ett tillfälle att få med en större del av kollegerna för lite guldkant och feststämning? Ni kan bjuda med hur många och vilka som helst, anställda, kunder, leverantörer, vänner, respektive... osv, så länge deltagarna är över 18 år och biljetterna köps via ett företag.
 
Vi hoppas självklart att alla är med från lunch och ända in i kaklet, men det finns möjlighet att välja det som passar varje deltagare bäst.
 
 
Spara 40 % av kostnaden på heldagsarrangemanget
 
Självklart är alla inbjudna lika välkomna, men det finns en extra stor fördel med att vara medlem i Näringslivscentrum den här dagen, nämligen den lägre kostnaden. Den som är medlem sparar t ex 40 % på heldagsarrangemanget. Om du blir medlem före Entreprenörsdagen, så kommer du också få det lägre priset. Bara en så’n sak!
Hör av er till oss på 0120-135 95 eller info@nc-atvidaberg.se så berättar vi mer om medlemskapet.
 
Kombibiljett – både dag och kväll inklusive lunch, fika,
middag, underhållning, DJ och bar/per pers:
495 kr – Medlemmar i NC betalar 295 kr
 
Endast dagprogrammet inklusive lunch och fika/per pers:
295 kr – Medlemmar i NC betalar 195 kr
 
Endast kvällsbiljett (middag, underhållning, DJ och bar)/per pers:
295 kr – Medlemmar i NC och medlemmars gäster betalar 195 kr
 

Fotografering

Vi kommer ta bilder under dagen som läggs upp på nätet. Om du har synpunkter på att finnas med på bild, ber vi dig anmäla det till oss.
 

Taxi hem på kvällen?

Maila info@nc-atvidaberg.se om ni är intresserade av taxi hem på kvällen. Både i Åtvidaberg och till viss del utanför. Vi kommer att kontakta alla som anmäler detta för vidare info.
 

Varmt välkomna!